Direktlänk till inlägg 26 januari 2017

Jag lever än

Av A.H. - 26 januari 2017 18:24

Det känns lite tomt att vara utan internet, men man vänjer sig nog.

Värst är att vi har så dålig täckning för vanlig mobil.

Vill man ringa eller SMS-a någon så får man rusa ut på tomten och se var det finns täckning.

Bästa platsen är vid brevlådan 150 meter från huset

Om man skulle bryta något ben eller skada sig så att man inte kan förflytta sig får man väl ligga där man ligger.

Det finns alldeles för många gubbar ändå i den här världen

Gubbdj... har i alla fall ställt till det så erbarmligt och förstört för kommande generationer, så någon som lämnar in är ju alltid positivt.

Men så länge jag har möjligheten att, som i dag, få låna en dator på Sala bibliotek så skall jag nog höra av mig och gnälla.

Sköt om er alla och glöm inte för allt i världen att koka en extra kopp kaffe med gott dopp till och njut av livet

Meningen med livet är att leva det tillsammans i fred med alla andra

Tids nog kommer den förfärliga friden och gruvliga tystnaden

 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

12 februari 2017 08:30

Hade gett upp hoppet om att du skulle komma tillbaka men här är du ju Vilken tur. Hoppas du fortsätter och gnälla ett tag till. Att gnälla är en mänsklig rättighet tycker jag.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

A.H.

7 juni 2017 15:50

Det mesta är OK
Är utan internet nu för tiden
Men jag är på centralortens bibliotek just nu och där kunde jag låna en dator
Annars är det mesta bra, eftersom jag har varit utsläppt från Sveriges bästa hjärtklinik i två dagar nu.
Den bästa anses vara den i Västerås och där fick de in mig på pingstafton.
De gillade inte att hjärtat stannade korta stunder, så de satte in en pacemaker.
Jag gillade inte heller de där stoppen eftersom jag svimmade och damp. Någon sa att det var olämpligt när jag körde bil också.
Kan nog ligga något i det!
Ha nu bra alla bloggare och ge den i att ha ett krånglande hjärta.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se