Direktlänk till inlägg 10 oktober 2016

Besök på bloggplatsen

Av A.H. - 10 oktober 2016 13:50

Så kom jag förbi biblioteket och passade på att låna en dator.

Nu har jag varit utan fast telefon och internet i mer än en månad.

Konstigt, men jag saknar inte de sakerna.

Visst, jag får inte tillfälle att ösa min ilska över sakernas tillstånd över er som av misstag råkar läsa det hela, men vaddå?

Man mår inte bra av att vara sur.

Vad kan jag förresten göra åt en regering som blir mer och mer borgerlig, internationell politik som skrämmer skiten ur en, ett EU som är till för att närigheten skall kunna skinna oss osv?

Men som det är nu, så får jag lyssna på radion, se på TV-n, läsa böcker och njuta av livet i allmänhet och vår Västmanländska natur i synnerhet.


Ha så bra alla som ni nu känner för.


 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

15 oktober 2016 15:51

Bra att du i alla fall gav ett livstecken. Jag hade börjat tro att du slutat blogga och det vore ju synd. Nog går det att vara utan datorn men det känns ju lite jobbigt att inte läsa alla bloggkompisars inlägg och deras öden och äventyr

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

A.H.

26 januari 2017 18:24

jo jag lever än.
Tror jag

 
resume editing online

resume editing online

20 oktober 2017 16:52

good post, continue in the same spirit

http://https://devmyresume.com/resume-editing

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se