Direktlänk till inlägg 3 augusti 2016

Tillfälligtvis på banan igen

Av A.H. - 3 augusti 2016 19:11

Har varit utan internetförbindelse en längre tid.

Egentligen bara bra som träning för att inte ha någon alls från 31 augusti i år.

Då skrotar Telia en nyreparerad AXE-växel och klipper koppartrådarna.

Eftersom jag knappt har någon förbindelse via mobil så får det väl bli post och röksignaler eller som man gjorde förr i världen, genom att besöka varandra IRL som det visst heter på nu-svenska.

Under min bortovaro har det ju hänt en del som fungerat utan mina kommentarer.

Konstigt!

Det misslyckade kuppförsöket mot en figur söderut beklagar jag.

Om det är det faktum att det misslyckades eller själva försöket är upp till var och en att bestämma.

Jag hade själv gärna sett en klok kvinna på den posten, vi män vill ju bara slåss, berika oss själva, samt glo på sport.

Men deras religion hade väl hindrat en kvinnlig president, antar jag.

Nu är det så illa som det kan vara med en massa dödade och skadade.

Fler kommer antagligen att avrättas, eftersom de utgör ett hot mot den sittande makten.


Årsdagen för Brejviks illdåd har knappt kommenterats i media. Och har man sagt något så är det mest något om en ensam galning, knappast något om den verkliga anledningen till att han hatade Gro Harlem Grundtland och hennes socialdemokrater. Alltså han högerreaktionära inställning till kvinnor och jämställdhet. Det där som så många Hilly-Billys på den religiösa högerkanten odlar.


Nej nog om gnäll.

Nu skall jag gå ut och mata en massa små damer som bara vill sina smås väl, alltså myggen.

Ni vet väl att det är bara mygghonorna som sticks och tömmer oss på det blod vi borde lämna på blodgivarcentralen.

Mygghannarna gör som hannar i allmänhet: Är ute och suger nektar och letar efter fruntimmer att para sig med! 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

8 augusti 2016 14:28

Vet inte riktigt vad jag ska säga men jag håller med dig i det mesta. Här har varit en mygg, knott och bromssommar utan like och lite less blir man faktiskt. Att ha en 10 bromsar på ryggen när man badar precis där man inte når till att slå är ingen fest ska du veta.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

A.H.

9 augusti 2016 23:02

Vi har faktiskt hittills varit ganska förskonade från knott, bromsar och de värsta myggsvärmarna. Området kring nedre Dalälven har haft en god sommar hittills.
Dessutom tycks jag endast duga som nödmat för myggdamerna. Finns det någon annan intill föredras den.
Broms är mindre än normalt och svidarn har jag bara blivit utsatt för vid några tillfällen. De brukar vara flitiga gäster här hos mig
Getingar har vi desstofler.
Annars är det gott att leva.
Råstekte mandelpotatis till fisken i dag.
konstigt nog är det mandeln som går bäst hos mig. Jag provade flera sorter i år, men mandeln har givit bäst.
Övriga grönsaker har torkat bort. Det hjälper liksom inte att slangvattna.

 
alcohol addiction treatment for men

alcohol addiction treatment for men

3 januari 2018 12:58

Children are studying using the internet and they have lots of assignment works to complete they all search online for the topics and get more topics so that they can learn more and can refer many sites to get more knowledge on each topic.

http://https://www.meritotreatment.com

 
chrome keeps crashing windows 10

chrome keeps crashing windows 10

12 januari 2018 11:14

It is very interesting to read the wonderful life experiences of different people. Sharing the experience is very helpful as others also come to know about it. I suggest all others to share their some happy experiences with the people.

http://www.browserfreeze.com/browser-issues/troubl

 
update my browser

update my browser

14 februari 2018 07:32

You have written very well about the current issues women are facing in this world. It was really worth to think about. I am glad you are back again with your thoughtful notes and suggestion, Keep sharing more news like this.

http://www.howtofixbrowserissues.com/browser-issue

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se