Direktlänk till inlägg 22 maj 2016

Allmänt svammel

Av A.H. - 22 maj 2016 17:56

Länge sedan jag skrev något.

Men det har ju inte hänt så förfärligt mycket av vikt egentligen.

Några statsråd har avpolleterats.

OK då, även om journalist-dreven är ett tecken på hur lågt medierna står

Kanske synd att hon Åsa fick lämna, för hon verkade vara en klok människa i ett parti av virrpannor.


Allmänt kaos på flyg och tåg.

Alltså precis som vanligt.

Jag råkade ut för en försening på tre timmar och fick åka buss från Linköping, även kallad Linkeboda av en del, upp till civiliserade trakter i stället för bekväm resa med tåg, men vad då?

Jag slapp ju gå.


Så dör det en massa människor i min ålder.

Det hör våren till har jag förstått.

Begravningar är något som inte hör till det roligaste.

Själv har jag fått närvara på några, bl a på min tvillingbrors på fredag den trettonde klockan tretton!

Man får inte vara skrockfull inte.

Men lite skrockfull är jag ju, så jag lyckades få med mig en levande nyckelpiga på blomman jag lämnade på kistan vid avskedet.

En sådan där med bara två prickar. En prick för oss var.

Ifall han skulle få problem med Sankte Per vid pärleporten, så kunde ju nyckelpigan låsa upp.

Nej, nej. Endast en brorsdotter såg tilltaget och fick hennes gillande.

Prästen märkte inte vad hedningen pysslade med.


Ja, som ni ser. Det händer inte så mycket i min lilla värld.


 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

26 maj 2016 08:40

Det var väl en hel del det. Tycker att det där med nyckelpigan var riktigt gulligt. Roligt att du är tillbaka i alla fall. Det var länge sedan du skrev.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

 
app store optimization keywords

app store optimization keywords

15 november 2017 11:29

Din webbplats gav oss användbar information att arbeta på. Du har utfört en imponerande process och hela vårt samhälle kommer att vara tacksam för dig.
Jag är så sen att sluta med, men jag älskar så mycket ditt arbete. Tack så mycket för att dela här.

http://https://cpimobi.com/app-store-optimization

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se