Direktlänk till inlägg 8 april 2016

Inget bredband till hösten

Av A.H. - 8 april 2016 23:34

Så har jag plockat bort det sista påskpyntet.

Tror jag.

Någon liten kyckling eller häxa eller annat småpynt kan ju gömma sig och komma fram när det är dags för julpynt.

Brukar vara så


Vårt älskade Telia är ju privatiserat och skall lyda efter närighetens regler.

Det innebär att de delar som inte går med vinst gör man sig av med

Dvs landsbygden.

Mobilt bredband funkar inget bra, när man får kuta runt i huset eller på tomten för att få förbindelse på mobilen

Hur ett bredband skall funka under de omständigheterna fattar jag inte.

Så efter sista augusti breder sig den stora tystnaden ut över nejden

Om det funkar med fiber så hoppar vi på det, men det tar ju tid innan sådant blir klart.

Hur de skall gräva ned fibern i bergen här, vet jag inte, men sådana petitesser klara nog närighetens företagsekonomer av att fixa

Det är tur att Telias direktörer eller de förb.....e politiker som privatiserade gamla Televerket undviker att visa sig här.

Alldeles för många är en smula förtörnade på dom.

En del kanske skulle vilja bli brutala.

 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

12 april 2016 09:40

Här ska vi få fiber fast vi bor i skogen men jag vill inte säga det säkert innan det är på plats.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se