Direktlänk till inlägg 29 mars 2016

Bra efter påsk?

Av A.H. - 29 mars 2016 16:08

Hoppas att ni alla har haft en bra påskhelg och inte hän-gett er åt alltför omfattande orgier vid matborden.

Vågeländet brukar ju klaga.

Själv har jag njutit lite för mycket enligt vågen, men jag kände mig tvungen medans jag kunde tugga.

I dag har jag nämligen varit hos tandkirurgen för operation, så nu stundar svält tills såren läkt igen.


Annars har vädret varit bra under helgen och jag har äntligen kunnat hänga ut tvätten för tork.

Lukten från tvätt som torkat ute är något speciell.


Sköt om er var ni nu befinner er!

 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

30 mars 2016 08:28

Det där med tänderna lät ju hemskt Hoppas det läker fort. Här ligger snön för djup för att man ska ta sig till tvättlinan men snart så kan jag också hänga tvätten ute. Det går fort med tinandet nu. Snön bara smälter bort och glad är jag för det. Nog med snö nu

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se