Direktlänk till inlägg 19 juni 2015

Trevlig Midsommar!

Av A.H. - 19 juni 2015 10:40

En riktigt trevlig midsommarafton önskas alla som läser detta!


Se bara till att barn och barnbarn och alla deras kamrater slipper skämmas över oss vuxna.

Vi vuxna kan upplevas som mer pinsamma än ni anar.


 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

20 juni 2015 09:07

Barn och speciellt ungdomar skäms för sina föräldrar hur man än bär sig åt. Full ska jag då inte vara i alla fall men att gå till skogen och prata med vättarna är kanske väldigt skämmigt men som sagt jag gör väl som jag vill. Ha en trevlig midsommar önskar jag dig. Gillar dig lite grann för du är lika pessimistisk som jag.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

 
Göran

Göran

20 juni 2015 11:06

Bra talat! Vad ytterst få vuxna inser är att de mindre barnen märker alkoholens inverkan redan efter första klunken. Långt innan vi själva känner något är de medvetna om att vi har förändrats.
Själv tillhör jag den minoritet i landet som mår alldeles utmärkt idag eftersom jag hade bilen med mig och därför höll mig till mineralvatten.

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se