Direktlänk till inlägg 21 september 2014

Vad leder det tråkiga valresultatet till?

Av A.H. - 21 september 2014 17:09

Det blir antagligen någon slags minoritetsregering som kommer att klara livet med sk hoppande majoriteter, dvs stöd än här än där. Det är ju ett vanligt koncept för socialdemokratiska regeringar, regeringar där själva makten är viktigare än vad makten skall användas till

Men det ger oss problem.

Inget vettigt kommer att uträttas eftersom regeringen inte har råd att stöta sig med någon egentligen.

En snålare invandringspolitik, för att inte riskera att förlora SD-stöd, ett vansinnigt skattesystem som bara gynnar en välbeställd medelklass och den sk närigheten, för att inte stöta sig med Allianspartier, en fortsatt nedrustning av skolan med än fler riskkapitalister och religiösa fanatiker som skall hjärntvätta våra barn, för att högern och de kristna och muslimska grupperna skall ge sitt stöd osv.

Inte kommer man att sätta igång och fixa fram bostäder till våra unga och alla flyktingar från kommande naturkatastrofer som står runt hörnet, inte kommer man att ta sig an alla miljöproblem som vi gör allt för att dra på oss, inte kommer man att bry sig om att det mesta vi tar oss till idag kommer att få betalas av kommande generationer.

Man kommer inte göra ett skapandes grand annat än att vara ministrar och leka politik.


Det ligger nog trots allt en del sanning i den gamla historien om den lille gossen som frågade sin far om skillnaden mellan diktatur och demokrati.

Fadern svarade, att i en diktatur styr EN galning, i en demokrati styr FLERA galningar.

 
ANNONS
 
Göran

Göran

26 september 2014 23:12

Måste berömma din slutkläm! "I en demokrati styr flera galningar!"
Så sant...

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se