Direktlänk till inlägg 26 april 2014

EU-valet Hjälp!

Av A.H. - 26 april 2014 14:05

Hur skall jag rösta?

Rösta skall jag, det är självklart. Jag tänker göra allt motstånd jag kan mot att företrädare för näringsliv, religiösa, kriminella, horkarlar, fascister och allsköns mer eller mindre korrupta mörkermän skall bestämma mitt och mina medmänniskors liv.

Kan jag med min röst göra, att någon EU-kritisk människa kanske kan få sin röst hörd där nere i södern, så skall den lämnas i valet.

Att bojkotta valet är ju att lämna över till ovan nämnda mörkermän.


Men på vilket parti skall jag rösta?


Piratpartiet har gjort rejäla insatser mot övervakningssamhället och det partiet kommer att fortsätta att strida för individens frihet mot det 1984-samhälle vi håller på att hamna i.  Alltså en röst på Piratpartiet.

Feministiskt intiativ strider för kvinnans rättigheter och även de är värda att rösta på. Med den inriktning som kvinnofrågorna håller på att ta med företrädare för de mosaiska/kristna/muslimska-tuppreligionerna så blir jag mörkrädd. Alltså en röst på Fi.

Miljöpartiets företrädare har gjort och gör en rejäl insats för den miljö vi har ikring oss. Passar vi oss inte har vi en förgiftad jord utan mat. Alltså en röst på Miljöpartiet.

Vänsterpartiet förefaller mig vara en sammanfattning av ovanstående tre partier, men dessutom tar de upp de sociala orättvisorna i dagens värld. De har ju varit och är fortfarande starkt kritiska till det EU som vi har i dag.

Alltså en röst på Vänsterpartiet.


Men hjälp!

Hur skall jag göra?

Kom med ett bra förslag och hjälp mig.


Men de andra partierna då?

Kan man inte hitta något där hos dem?

Njae... tror inte det.

Det är ju de partierna som företräder de mörkermän jag inledde med.


Rösta skall jag i alla fall göra.

Kanske redan när man får förtidsrösta( fr o m 7 maj), så att inte något hindrar min röstning. 
ANNONS
 
luvcatz

luvcatz

26 april 2014 20:21

Har samma problem, vill rösta men vet inte på vad?? Inte alls insatt i EU :/ får läsa på lite märker jag...

Härlig lördagskväll till dig :-)

http://luvcatz.bloggplatsen.se

A.H.

3 maj 2014 15:09

Du behöver nog inte läsa så mycket.
Ganska snart hamnar du i ett läge då du märker att EU är en institution som tillåts styras av sydeuropeiska horbockar och mutkolvar. Du kommer att finna att EU är till för att stötta kapitalstarka intressen på vanliga människors bekostnad.
Leta efter ett parti som är kritiska till EU och att vi skall styras av storfinans och deras lakej USA.
Leta efter ett parti som inte tycker om att vi håller på att bli ett 1984-samhälle med en sinnes-sjuk kontroll av medborgarna.

De som styr EU har inget emot demokrati, det är bara det folkliga inflytandet som de har svårt för.

 
Göran

Göran

27 april 2014 07:09

Tja, vad allt måste inte en stackars medborgare stå ut med när det är "SUPERVALÅR". (Har detta ens inträffat förrän i år?)
Men visst är det ändå smått fantastiskt att vi hela tiden får nya ord i vår "adekvata inhemska vokabulär", som Sträng sa på sin tid.
Vem kunde ana 1972 vad ett "supervalår" var? Till exempel...
Eller vad "fildelning" betydde!
Rösta du efter magkänslan, det brukar bli ganska rätt! Det tänker i alla fall jag göra. Kanske Åke Catos nybildade "Specialmodekraterna" är ett alternativ så gott som något...

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

 
Flanören...

Flanören...

2 maj 2014 09:27

Hej i vårens tid.
Tror du ska försöka täcka in hela politiken i ett parti, så gör du mest nytta!
Kollade mig på valbarometern i går och inte förvånande blev! jag Vänsterpartist.
Fi, Mp,S kom närmast.
Ha det gôtt.
Kolla gärna mitt inlägg från första maj i Borås.

http://www.nabbsjuan.bloggplatsen.se

A.H.

3 maj 2014 15:01

Jo, jag gjorde samma koll.
V kom först sedan ett borgerligt parti, Miljöpartiet alltså, därefter Fi och Piratpartiet.
Att miljöpartiet låg som tvåa skrämde mig.
Det är i grunden ett parti med mycket borgerliga värderingar, ett parti som jag inte litar på ett dyft.

 
margus

margus

3 maj 2014 10:33

Jag ger EU en rak VÄNSTER, för att dämpa den allt förhärskande och fördärvande marknadsliberalismen! Blotta tanken på kommande frihandelsavtalet (EU-USA) där privata företag ska kunna stämma STATER som t.ex demokratiskt beslutar något som inte passar de "fria företagarna" ger mig skrämselhicka. Milde tid... det har redan gått alltför långt. Vänstern vill inte godkänna detta. Så en rak VÄNSTER rakt upp i plytet på EU, hehe...

http://margus.bloggplatsen.se

A.H.

3 maj 2014 14:56

Jo, så blir det nog.
Fast Piratpartiet är fortfarande lockande.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se