Direktlänk till inlägg 20 juni 2013

Glad Midsommar önskas er alla

Av A.H. - 20 juni 2013 10:59

Så vill jag önska er alla en trevlig midsommar.

En midsommar med trevliga människor omkring er.

En midsommar med ljuvlig försommargrönska, god mat och glada lyckliga barn.

Men...

Låt oss slippa den där flytande lyckan som vi nödvändigtvis skall hälla i oss.

Jo, jag vet att det ser så gott och trevligt och lyckligt ut i alla annonser som styr er.

Den flytande lyckan leder bara till att en massa barn får se fulla föräldrar som skämmer ut barnen, fyllon som slåss och bråkar med hustru, make eller andra, våldtäkter och/eller misslyckade samlag.

Den leder till trafikolyckor och drunknade midsommarfirare.

Den flytande lyckan visar bara på ert misslyckande som människor.


Så låt bli det som borde kallas DEN FLYTANDE NÖDEN.


Men hälsa alla troll, älvor och andra hedniska väsen ni träffar i midsommarnatten.

De varelserna träffar ni även utan fluidum.
Bara ni tar fram era inre barn och tror på dem. 
ANNONS
 
margus

margus

20 juni 2013 23:38

Klokt talat - och sant.
Glad midsommar önskas dig också!

http://margus.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se