Direktlänk till inlägg 19 juni 2013

Människosyn från statarsamhället

Av A.H. - 19 juni 2013 11:58

Kollektivtrafiken i bl a Fjollträsk verkar vara drabbad av en strejk.

De anställda protesterar mot anställningsvilkor som känns hämtade från 1800-talet.

Jag förfasas över de villkor som de anställda lyder under.

Det blir kaos om strejken bryter ut, men den som besökt Stockholm vet ju att det är kaos i bl a tunnelbanan redan innan, så sämre kan det väl inte bli.

Men...

Mitt i eländet sätter Moderata Studentförbundet in bussar.

Gratisbussar.

Vet inte om det är sk strejkbryteri, men även om så inte är fallet, så tycker jag att det visar på hur man hos borgerligt färgade, blivande akademiker ser på vanligt folk.

Anständiga arbetsvillkor tycks inte något man unnar populasen.


En sak som skrämmer mig är att om man fixar till stora ekonomiska och sociala skillnader i befolkningen, så bäddar man för urladdningar och kanske kravaller.

Men man vill väl ha storm eftersom man sår vind?

Blivande moderatpolitiker och arbetsgivarrepresentanter vill tydligen ha samhällssönderfall.

Kanske därför man bygger ut polisstaten så kraftigt?


 
ANNONS
 
pinkozzy

pinkozzy

24 juni 2013 18:46

Ja du. Undra vilka andra yrkesgrupper som vill jobba några timmar för att sen skickas hem 3-4 timmar för att sen komma tillbaka och jobba vidare. Självaste EU har beslutat och förbjudit Siesta i Spanien. Gäller det inte svenskt slaveri av busschaufförer?

http://www.pinkozzy.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se