Direktlänk till inlägg 3 juni 2013

Det där med att vara död

Av A.H. - 3 juni 2013 17:35

Usch vad forskarna krånglar till det för oss vanliga funderare.

Nu börjar man ifrågasätta dödsbegreppen i de olika länderna, läste jag i DN.

Så krångligt det blir att inte veta om man är död eller ej.

Vi hade det så enkelt med hjärndödsbegreppet.

Nu ifrågasätts det också.

OK, det är klart att när man läser hur vissa politiker uttalar sig, för att inte tala om hur en massa jurister dömmer, så förstår man ju att en del är hjärndöda fast de rör på sig och ställer till. Men vad skall man då lita till om man till ävetyrs vill veta om man är död och det är OK att be någon lägga på locket?

Extra krångligt tycker jag att det blir för oss som springer kring med en lapp i plånboken där det står att man efter sin död ställer upp som reservdelsförråd om någon skulle behöva några begagnade delar.


Nä, jag tror jag åker ner till Danmark så slipper jag tänka på annat än att förstå deras språk.

Ha så bra ni som är kvar i Sverige och akta er från att vara ute i solen.

Man får bara en massa prickar av solandet. Prickar som läkarna måste skära bort innan de sprider sig till de delar som era medmänniskor behöver som reservdelar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se