Direktlänk till inlägg 14 mars 2013

Tankeoförmåga kanske?

Av A.H. - 14 mars 2013 11:32

Vår justitieminister, fru Ask, har figurerat lite extra i pressen under senaste tiden.

Visserligen säger man att all reklam är bra reklam, men jag undrar...

Fru Ask meddelar att hon tycker att polisen sköter sig och att allt verkar OK när de ger sig på folk lite överallt och kräver legitimation. Oförmågan att sätta sig in i folks situation verkar halta en smula.

Ett annat exempel på hennes oförmåga att tänka längre än till vad som sker på den ort som en del kallar Fjollträsk är en liten artikel i dagens Aftonblad. Framför allt demonstreras oförmågan att tänka på mer än en sak i taget.

Det rör sig om ett förslag om att begränsa försvarsadvokaternas arvoden. Eftersom några kändisadvokater tar hiskeligt mycket betalt där fru Ask normalt tycks häcka, så tror hon att alla advokater gör som man gör i Fjollträsk. Att det fungerar lite olika i vårt land tycks vara för svårt att fatta.

Hennes oförmåga att förstå vad hennes förslag kan leda till vad gäller rättsosäkerhet framgår av artikeln:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article16415337.ab


Även om en del människor säger att vi har de politiker vi har gjort oss förtjänta av, så kan det väl vara någon måtta.

Vi behöver väl inte straffas med personer med den människosynen och det sättet att undvika att tänka?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se