Direktlänk till inlägg 17 november 2011

En liten träning i det vackra (hm) danska språket

Av A.H. - 17 november 2011 11:36

   

En ung velklædt kvinde satte sig ved siden af en katolsk præst på flyet fra Irland.

Undervejs spurgte den unge kvinde, om præsten ville gøre hende en tjeneste.

Naturligvis mit barn, hvad kan jeg gøre for dig?

Jo ser De, svarede hun, jeg har købt en elektronisk hårtørrer til min mor til hendes fødselsdag. Den er pakket ind og har aldrig været åbnet, og prisen på den er desværre langt over det tilladelige beløb for indførsel af varer i Danmark. Jeg er så bange for, at toldvæsnet vil konfiskere den, når jeg passerer tolden hjemme, så er det på nogen måde muligt, at De vil bære den over grænsen for mig? Den kan jo sagtens gemmes under Deres præstekjole.

Jeg vil elske at kunne hjælpe dig mit barn, men jeg må advare dig. Bliver jeg standset af tolderne, så vil jeg ikke være i stand til at lyve.


Med Deres ærlige ansigt fader, så er jeg helt sikker på, at ingen tolder vil stille nogle spørgsmål.


Ved passagen af tolderne i lufthavnen, lod den unge kvinde præsten gå foran sig, og hun overhørte en tolder spørge præsten:Præst har De noget at fortolde?

Kære tolder, jeg kan meddele, at jeg fra hovedet og ned til min talje - intet har at fortolde.

Tolderen studsede naturligvis over dette mærkelige svar og spurgte yderligere, hvad har De så fra taljen og ned til gulvet fader?


Der, under min præstekjole, har jeg et vidunderligt instrument, designet og beregnet til at blive brugt af kvinder, men som indtil nu, er komplet ubrugt!

Tolderen grinte og svarede: Værsgo at fortsætte fader.  Den næste!Ha en trevlig dag alla ordbrukare runt om i Sverige

Nu går jag i alla fall ut i trädgården och gör flyttar på lite av den fina hög med hästskit som en vänlig granne skänkt mig. Rena guldet! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se