Direktlänk till inlägg 19 juli 2010

Så underbart att leva!

Av A.H. - 19 juli 2010 17:02

Varmt så att man blir alldeles yr om man går ut.

Torrt så att Saharaöknen framstår som en sumpskog i jämförelse med denna plats.

Men ändå så förtvivlat vackert i allt elände.

Ganska gröna löv fortfarande.

En klarblå himmel med en vråk som låter, phui-phui.

Några tornseglare viner förbi.

T o m bromsarna kan man stå ut med.

Förresten, har ni tänkt på att de små elakingarna har filttofflor på när de kommer.

Man märker dem inte förrän de har börjat äta.

Annat än skogsmyggen som envisas med att de skall be bordsbön innan de sätter sig ned på matbordet, dvs på gubbfan.

De hör livet till de också.

Helt fantastiskt!

 
ANNONS
 
Lena

Lena

20 juli 2010 18:28

Medveten närvaro ;-) Livet är gott!
Tycker om din blogg och kommer gärna åter.

Varm hälsning Lena

http://klarabella.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se