Direktlänk till inlägg 12 juli 2010

Littorinbråket mm

Av A.H. - 12 juli 2010 08:51

Där makten går in går vettet ut.

.

Det verkar som om man förlorar förstånd, allmän anständighet och vanlig sans, när man får en del att säga till om i Fjollträsk med omgivningar.

.

Gubben Littorin påstås i tidningarna ha köpt sex, vilket är straffbart enligt svensk lag. Nu skall ingen dömmas av pöbeln utan av domstol. OM det hela är sant bör någon vänlig själ i hans omgivning berätta för honom att visserligen är det viktigt för hälsan och det hormonella välbefinnandet att män gör sig av med en del sekret, men det kan de fixa med handarbete på toaletten. Att besöka prostituerade i Sverige eller i andra länder är inte tillåtet!

OM det stämmer att han dessutom betalat 2000:- för det hela, vittnar det om ekonomisk omdömmeslöshet i klass med andra politikers dumheter. Däremot skall han ha hjälp att reda ut sin situation, inte stötas ut ur partigemenskapen som kvällstidningarna säger att nu sker.

.

I tidningen Unionens första nummer för några år sedan intervjuades en ung centerpartistisk riksdagsledamot. Personen berättade där bl a att han köpte kläder fär ca 6000:- /månad. Det är mer än vad många av det partiets väljare får kvar efter skatt. Helt omdömmeslöst av lille Fredrik att berätta om sådana dumheter. Någon vänlig själ i det partiet borde hjälpt honom till sans. Även om det elaka ryktet sa att det inte var en ovanlig summa per månad för kläder i riksdagskretsarna.

.

Ett kommunalråd söder om Fjollträsk pysslade med sexaffärer, ett annat hittades full och naken i sitt kommunalhus, en betrodd sossepolitiker anklags för att hjälpt gamla landsmän/diplomater med försök till människosmuggling osv osv

.

Vännen Gammelsmurfen i Nyehusen klagade över politikernas allmänna dumheter och ohederligheter med pengar och annat i samband med att hon Schyman eldade pengar, vilket hon nog hamnar i domstol för.

Han har förtvivlat rätt.

Det där att tänka sig för är inget för politiker när de har kommit upp sig.

Särskilt inte för de som häckar i Fjollträsk med omgivningar.

.

Jo en sak till:

Hur vore det om politiker lärde sig att vi vanliga väljare uppskattar vanlig sanning?

Vi vet att de är svaga och ynkliga som folk är mest.

Vi vet att  de gör en massa dumma saker.

Men vi kräver att de talar sanning!

Den gamla historien om justitieminister Geijer som sprang till prostituerade, något som bestämt förnekades trots bättre vetande av alla, inklusive helgonet Palme, är ju en illustration på hur det inte får gå till.

Nej, ta fram hela historien när någon journalist börjar fråga.

Skit som ligger länge blir smittsamt och luktar.


 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

12 juli 2010 14:40

Och nu har några ekonomitänkare kommit på att eftersom Schyman eldade upp 100.000:- har resterande pengar omfördelats något lite. Så nu är de rikare ändå rikare...

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

 
Gubbfan

Gubbfan

12 juli 2010 17:28

Nja, stämmer bara tills dess att riksbanken låtit trycka nya sedlar istället för de som eldats upp.
Som vanligt har ekonomitänkarna(antagligen nationalekonomer) inte tänkt hela vägen och inte heller riktigt klart.
Ungefär som att spotta i havet och tro att detta kommer att orsaka översvämningar. Samtidigt som man bortser från övriga tillflöden och avdunstning.
Dessutom är det här med pengar till VÄLDIGT liten del frågan om mynt och sedlar.
I dag skapas pengar elektroniskt. Kapital är till stor del en fråga om förväntningar på evig tillväxt.
De som är rika har inte så stor del av sin förmögenhet i sedlar eller i banktillgodohavanden.
Det mesta sitter i fastigheter som vår käre Göran och hans Anitra gjorde.
Och värdet på en gård eller annan fastighet beror på efterfrågan.
.
När jag för en massa år sedan läste nationalekonomi på Stockholms Universitet var de flesta av oss studenter på det klara över att nationalekonomin då hade kommit så långt som naturvetenskaperna hade kommit på 1100-talet.
Så var skeptisk till vad nationalekonomerna säger. Använd vanligt förnuft.

http://Gubbfan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

bea

12 juli 2010 21:58


Jag kan bara ställa mig bakom det du skriver, småle och vara tacksam över att den lilla politik jag pysslar med håller sig på mikronivå i lilla Karlstad... =) Jag menar; uppblåsthet i huvustaden, sanningar osv...

 
Joanne

Joanne

14 juli 2010 23:38

Regnet kom... och gick.. Lika varmt igen dessvärre, men hörde det ryktas om att vi skulle få åska igen imorgon =)

http://sprattlarn.blogg.se

 
Ingen bild

bea

15 juli 2010 00:37


Om Gubbfan skulle bli yr i bollen och göra en totalsvängom rent politiskt: Ta en titt på min blogg, så skall jag visa dig rätt! :)

Alldeles FÖR varma hälsningar, t o m för mig (!)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se