Direktlänk till inlägg 16 april 2010

Vulkanutbrottet på Island

Av A.H. - 16 april 2010 17:36

I radio, i tidningar och antagligen på TV pratas det en massa om utbrottet och vad det leder till.

Men jag hör bara en massa egoistiska tankar om hur vi i Europa och främst i Sverige drabbas.

Men islänningarna då?

Antag att det blir fler utbrott nu eller i framtiden och stora delar av Island blir obeboligt under lång tid framöver, hur gör vi med Islänningarna?

Hur hjälper vi dem då?

Det är i alla fall våra nordiska grannar.

Finns det i Sverige någon beredskap eller planering för att ta hand om våra bröder och systrar från Island?

Bryr vi oss egentligen?

Eller trampar vi på i våra egostrumpor och tycker att någon annan eller islänningarna själva får fixa det hela?

Vi kanske borde ha en större beredskap för att hjälpa våra medmänniskor?

För naturkatastrofer och andra katastrofer kommer att drabba oss eller vårt närområde i framtiden.

 
ANNONS
 
Bea

Bea

17 april 2010 23:00

Du har så rätt, så rätt...

http://Beabloggar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se