Direktlänk till inlägg 14 mars 2010

Snabba kolhydrater - långsamma kolhydrater

Av A.H. - 14 mars 2010 08:59

Om jag har förstått rätt är glukos det enda vår hjärna "äter".

Det är alltså kolhydrater. För att hjärnan skall fungera måste det till glykos.

Efter att ha hört ytterligare en partiledarintervju i P1 (Lördagsintervjun) så har jag förstått att det folk behöver är snabba kolhydrater. Inget sådant där långsamt elände som hälsomänniskorna förespråkar. Så långsamt som det tycks fungera i en del politikers hjärnor, så inte är det långsamma kolhydrater som behövs, utan snabba.

Det tycks ha fungerat långsamt även i Mona Sahlins hjärna efter senaste valet.

Inte märkte jag något annat än strävan efter makt liksom förr.

Visionerna om ett bättre samhälle för de små människorna hade ännu inte börjat slå rot i den hjärnan.

Man har ännu inte förstått att vi vanliga medborgare vill ha en dröm att sträva mot.

Vi vill inte ha samma gamla långbänkar, inte ha samma gamla affärer, inte samma vi vet bäst.

Allt kändes som en gammal ankdamm från förr, en damm full av blodiglar, en sådan där damm man varnade barnen för.


Men faktiskt, ett budskap från henne gick hem hos mig:

Rösta för guds skull inte på henne!

Vill man att det sk vänsterblocket skall vinna i valet, så kan man rösta på de andra partierna i blocket, bara inte på henne.

Vill man driva politiken åt vänster finns ju Vänsterpartiet, vill man driva politiken åt höger finns ju Miljöpartiet.

Däremellan råder långsamhetens parti, för att inte säga stillaståendets parti.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se