Direktlänk till inlägg 22 april 2009

Reklam?

Av A.H. - 22 april 2009 08:51

Jag hörde på morgonen om att en rad politiska partier skall satsa på TV-reklam inför EU-valet. Det skulle alltså inte vara någon större skillnad mellan att sälja kylskåp, smink, sprit eller politiska ståndpunkter.

TV anses vara väldigt effektiv när man skall få folk att "lyda" och alltså köpa det som man vill att de skall köpa. Skit samma vad!

För en tid sedan lånade jag på bokbussen en bok som på sätt och vis behandlade samma område. Det var Henrik Fexeus (tror han heter så, han med TV-programmet Hjärnstorm) senaste bok. I den berättade han en del om hur det går till när man i reklamen "lurar skjortan av folk".

Om det han skriver är sant så lär vi se en förfärlig effekt av TV-reklamen. De partier som inte hoppar på det dyra TV-tåget kommer att förlora röster.

Om jag skall vara ärlig, så känns det inte bra att bli betraktad som en stupid konsument. Lite oförskämt liksom.

Men som ett tips om en skräckinjagande, men nödvändig, självförsvarsbok vill jag görna rekomendera boken jag nämnde. Köp den eller låna den. Helst före EU-valkampanjen.

 
ANNONS
 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

23 april 2009 05:08

En kan inte hålla på å vackla mellan vallöften och pajkastare, bättre med en ideologi att hålla sig TILL och välja duktiga bagare;) Skogsfrun håller kursen men medger att varning bör utfärdas för reklamgrynnor.

http://www.barasaras.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se