Direktlänk till inlägg 17 april 2009

Jag förstår dem inte

Av A.H. - 17 april 2009 07:55

Kan någon förklara för mig varför politiker beter sig så löjligt som de gör.

Under den förra regeringens tid ställde sig alltid folkpartiledaren upp och kritiserade allt vad regeringen gjorde. Kritiserade av princip. Jag tror han hade fått ikläda sig rollen som pajas.

OK, det fanns verkligen en massa affärer och underlåtenhetssynder att kritisera. Men kritiken blev larvig. Opposition för dess egen skull. 

Nu har den sk Pirayaklubben kommit till makten.

Vad gör då folket från den gamla regeringen? 

Jo, bär sig lika dumt och löjeväckande åt. Opponerar av princip!

Bara upp och skrik!

Tror de inte att vi väljare förstår något själva, att vi vill se konstruktiva förslag och kanske någon gång ett erkännande av "motståndarnas" förslag. Även om jag personligen inte hittat så mycket som jag kan instämma i så finns det säkert något som är bra. 

Som det nu är, känns det som om fru Sahlin och herr Östros ännu inte lämnat sandlådan.

Hur fungerar politiker egentligen?

Det måste väl finnas någon sans hos dem? 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se