Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Välkommen till STOREBRORS SVERIGE!

Av A.H. - 31 mars 2009 09:17

Jag hade tänkt att få avsluta denna deprimerande månad med något trevligt.

Men nej då!

I morgon 1 aprill 2009 börjar IPRED-lagen gälla.

Så nu är det fritt fram för företagen att snoka i vad vi gör på internet.

Övervakningssamhället är över oss.

Inte tänka själva!

Inte köpa annat än vad som bestäms på annat håll att vi skall köpa.


Det värsta är att jag ännu inte har fattat hur man gör när man skall ladda ned och piratkopiera som skall vara så farligt.

Och nu är det för sent!

Bläh!!!!!!!!!!!!!!!!


Någon sade något om kryptering och sådant så det kanske inte är kört ännu. Fast det verkar så besvärligt.


Men i alla fall:  Ha det så bra i övervakningssamhället! 

 
ANNONS
 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

31 mars 2009 13:33

Just det -besvärligt och de som kan hittar säkert KRYPhål.
1:a April förresten -kan man lita på något den dagen;)

http://barasaras.bloggagratis.se

 
Flanören...

Flanören...

31 mars 2009 20:24

Det är skrämmande framtidsvisioner.
Dom brukar ju inte nöja sig med lillfingret.
Det räcker väl att nån galning gör ett attentat så tar man det som intäkt för att skärpa yttreligare.

http://www.nabbsjuan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se