Direktlänk till inlägg 21 mars 2009

Dumma karlar!

Av A.H. - 21 mars 2009 09:46

En man och en kvinna råkade ut för en frontalkollision ute på landsvägen.

Båda bilarna blev totalt mosade.

Men som genom ett under blev ingen skadad.

Efter att båda, tämligen omskakade, kravlat sig ur bilarna säger kvinnan:

Wow! Se på våra bilar!

De är fullständigt demolerade men vi slapp ur det hela utan en skråma.

Det måste vara ett tecken från Gud att vi skall vara vänner och leva i fred med varandra resten av livet.

Och hon ger mannen en kram och en puss på kinden.

Jag är helt enig med dig, säger mannen och rodnar lite.

Åh titta, säger kvinnan, ännu ett mirakel!

Min bil är totalt hopknycklad men den här vinflaskan är helt oskadd.

Det måste vara ett tecken från Gud att vi skall dricka detta vin och fira vår fantastiska tur.

Hon räcker flaskan till mannen som öppnar den med sin fick-kniv och fortfarande ganska omtumlad sätter den till munnen och tömmer nästan halva flaskan.

Han räcker den till kvinnan, som sätter i korken och sätter sig ned på vägkanten.

Mannen frågar förundrat: Skall inte du ha något?

Nej, säger kvinnan, jag tror att jag sitter här och väntar på polisen!
Tror att vi karlar är ganska lättlurade  

:-) 


 
ANNONS
 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

21 mars 2009 21:16

Hehe, man skulle kanske plantera en flaska rött i bilen...

http://www.barasaras.bloggagratis.se

 
Flanören...

Flanören...

24 mars 2009 11:29

Historien påminner om en verklig situation för några år sedan, med rättsligt efterspel, men jag är inte säker på att försåtlighet är könsrelaterat.

http://www.nabbsjuan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tant Grön

8 juni 2009 22:13

Denna blogg var kul!! ovanstående med hihi
Hittade den då jag goglade på dumma karlar...
Råkade ut för ett stolpskott igen..
men detta muntrade upp!! hi hi hej från mig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se