Direktlänk till inlägg 20 mars 2009

Men vad tänker de med? Skäms de inte?

Av A.H. - 20 mars 2009 13:12

I dagens ex av tidningen Land, lantbruksdelen, kunde man läsa om en liten bonus till lantbrukskooperationens högdjur. Lite drygt 9 mille skulle några högdjur få dela på som extra påspädning på deras alldeles för höga löner.

Så väl man lyckats pricka in det hela. Att man inte skäms!!!!!!!!

Hörde samtidigt på ekot ett referat från en debatt i riksdagen mellan tanten  Olofsson och någon tjej från Vänsterpartiet om stöd till bilindustrin. Tror att det rörde sig om SAAB. Men man hänvisade till omsorgen om skattebetalarnas pengar och alla saker som var så viktiga att satsa på nu när statens finanser var så dåliga.

I och för sig är väl inte SAAB något bra projekt för närigheten, så där har hon kanske rätt, men kunde hon inte sagt rent ut att hon tycker att SAAB är en skitbil och att det var viktigare att hålla skatten nere för de människor som fått höga skattesänkningar? Att möjliggöra för de som redan har, att kunna spara än mer och inte behöva konsumera varenda krona de fifflat till sig?  Att hon sket i alla poliser och sjuksköterskor (undersköterskor och biträden finns inte i hennes värld) och alla lärare.  Att det var viktigare  att värna om de unga friska vackra människorna runt Stureplan? För det är ju det som saken handlar om.

Ren girighet! 


Det känns som om figurerna i Bo Balderssons böcker åter igen har fått fritt fram nere i Fjolträsk. 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se