Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Bilar och allmänt elände

Av A.H. - 23 februari 2009 08:10

Ny arbetsvecka och nya eländesrapporter.

Antar jag.


Det är synd att medierna har så svårt att rapportera om det positiva som händer. För något fint måste väl ske i världen som vi kan glädjas åt?

Alla fantastiska kärleksfulla handlingar som görs. 

Alla underbara små barn som föds. 

Alla människor som trots allt får mat och kan överleva ännu en dag.

Alla politiker som faktiskt tar ansvar för sitt uppdrag och försöker skapa en bättre värld för oss alla andra, även för barn och gamla.


Kanske, fast det är väl en omöjlig dröm bara, politiker i Sverige som beslutar att vi inte stöder en omöjlig bilindustri utan lägger skattepengarna på att bygga dubbelspår till järnvägarna, istället för snabbtåg, så fler slipper använda miljöfarliga bilar.

Kanske, men det är väl också en omöjlig dröm, industrimän som satsar på att utveckla energisnål teknik. 


Men nej, det blir väl som vanligt, pengar till Saab som aldrig har gott ihop och skulle ha lagts ner om inte Scanias enorma vinster hade slussats dit, pengar till Volvo som inte fattat att man måste tänka på miljön mer än aktieutdelningen.


Alltså, elände-elände-eländes elände.  
ANNONS
 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

13 mars 2009 16:37

Du är visst riktigt klok du Gubbfan;)
(tycker väl jag för att jag tycker som du)

http://www.barasaras.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se